My blog has moved! Redirecting…

You should be automatically redirected. If not, visit SISKATA.NET and update your bookmarks.

25 юни 2005

Sweet Dreams

Пуснала съм си Eurithmics - Sweet Dreams.mo3 Всъщност това е парчето, което въртя от няколко дни насам почти нон стоп.

Sweet dreams are made of this...
....
Everybody is looking for something

Другото, което често въртя е Chicane - Sawtwarter.mp3. Горещо го препоръчвам на всичките си познати, макар да е старичко като звучене...

Ден като ден... Е да, гласоподавателен ден. Да видим сега какво ще ни подадат на нас политиците.

Вчера звъннах на Иво, за 15 стотинки на минута... Качеството на връзката беше невероятно... Задавам си въпроса защо БТК не направи нещо по въпроса с цените си - та за 1 импулс в мрежата на БТК се плащат по 11 стотинки, при това не всеки път качеството на услугата им е на ниво. За пореден път си казах "Да живее I-net". Дадох 1.50 лв. за 10 минутен НЕВЕРОЯТНО КАЧЕСТВЕН разговор до САЩ и в същото време дадох 40 стотинки за разговор от 3 минути до Габрово, през мрежата на БТК. Къде е логиката и аз незнам. Но си мисля, че ако имах нужните познания и средства - вероятно съвсем бих от*бала домашния си телефон за сметка на разговорите през Интернет.
Whatever..

Успях да насмогна и на работата си. Лошото е, че тъкмо пооправих нещата и ето че идва нов месец, съответно нови фактури за обработка, нови поръчки, нови главоболия с чужбина, нови складови наличности и миниревизии... Мъкаааа! Искам да е август вече;) Наумила съм си след 15-20 да излизам в отпуск и да намина малко по морето. Дано не ми се провалят плановете де;)

Няма коментари: